EL MILLOR SOFTWARE DE GESTIÓ PER A ENGINYERIES

logo eng

El nostre software web de gestió multilingüe per a enginyeries facilita en temps real les dades necessàries per a la presa de decisions i la millora de resultats. L’equip guanyarà productivitat i rendibilitat des del moment que CONEIX ENGINEERING es posi en marxa.

18 anys d’experiència en enginyeries

18 anys d’experiència en sofware de gestió al núvol per a enginyeries. Vam néixer l’any 2002 com encàrrec conjunt de 4 enginyeries i 2 centres d’innovació tecnològica, fet que ha estat la clau per aconseguir una eina configurable i adaptable des del primer moment pensada per la gestió de projectes.

Des de Coneix el nostre objectiu és acompanyar als nostres clients en el seu camí d’èxit d’implementació  de l’eina, amb l’objectiu de fer el millor ús de la mateixa des del punt de vista de gestió, transferència de coneixement, planificació i estratègia.

Parlem el llenguatge de l’enginyeria, entenem el seu funcionament, les seves preocupacions, les seves necessitats,  els seus reptes, i degut als llargs anys d’experiència en enginyeries coneixem i entenem els diferents models de negoci. El que ens fa ser productius, eficients i aportar valor als nostres clients. 

El principi de cooperació ha estat la base de l’eina i continua sent una de les claus de l’èxit,  el que ens permet aportar millores contínues a l’eina segons les demandes i aportacions dels nostres clients.

El nostre l’objectiu és fer de la gestió del coneixement l’eix principal de les empreses per millorar la seva competitivitat.

DISSENYAT ESPECÍFICAMENT PER GESTIONAR
ENGINYERIES

Si ets una enginyeria d’eficiència energètica, mediambiental, d’explotació tècnica, de construcció i obra civil, d’instal.lacions, una empresa de consultoria, una empresa de project management, un despatx d’arquitectura o un despatx d’interiorisme no ho dubtis, AQUEST ÉS EL TEU SOFTWARE de gestió al núvol i la millor eina per al teu equip.

CONTROLA EL TEU NEGOCI DES DE QUALSEVOL LLOC EN TEMPS REAL